Pactum Installatiebedrijf

Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatiedisciplines. We richten ons op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en service en totaal projecten in zowel de woningbouw als in de utiliteitsbouw. De opdrachtgevers waar we voor werken zijn institutionele beleggers, aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren. 

 

Onze werkzaamheden

·         Dakbedekking

·         Dakgoten en hemelwaterafvoeren

·         Binnen- en buitenriolering

·         Waterinstallaties

·         Sanitair

·         Brandbestrijdingsinstallaties

·         Gasinstallaties

·         Persluchtinstallaties

·         Verwarmingsinstallaties

·         Ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties

·         Regelinstallaties

·         Elektrotechnische installaties

·         Communicatie- en beveiligingsinstallaties

 

 

Onze opdrachtgevers

Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatiedisciplines. Voor onze opdrachtgevers betekent dat enorme kostenbesparingen. We richten ons op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en service en totaal projecten in zowel de woningbouw als in de utiliteitsbouw. De opdrachtgevers waar we voor werken zijn institutionele beleggers, aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren.

 

Ons vak is maatwerk

Elke installatie is uniek. Onze medewerkers denken daarom graag met u mee en bieden u flexibele en nieuwe oplossingen. Van ontwerptekening tot de totale uitvoering kunt u op ons maatwerk rekenen. We werken projectmatig en hebben bovendien een eigen onderhoudsdienst, zodat onze servicetechnici 24 uur per dag voor u klaar staan. 

Onze garantie

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Daarom mogen we het ‘Kiwa KvINL BRL 6000-AB Procescertificaat’ voeren. Tevens zijn wij VCA* gecertificeerd.

Website

http://www.pactum.nl/

 

Emailadres

info@pactum.nl

 

Telefoonnummer
0570 - 624640

 

Adres
Hamburgweg 12

7418 ES Deventer