Spekschate Installatietechniek

Spekschate Installatietechniek is een no-nonsense installatiebedrijf, gevestigd in Olst, met een eigen karakter en identiteit. Onze doelstelling is een tevreden klant. Dit bereiken we door de klant centraal te stellen, het leveren van kwaliteit en ons verantwoordelijkheidsgevoel voor het eindresultaat te combineren met onze vakkennis en jarenlange ervaring.

 

Transparantie en een eerlijk advies vinden wij erg belangrijk. Spekschate Installatietechniek is dan ook een meedenkend installatiebedrijf die nee durft te zeggen als dit in het belang is van de klant.

 Spekschate Installatietechniek is uw allround partner voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud van installatiewerk. Of het nu een groot (bouw)project is of dat kleine werkje bij u thuis, wij zijn en blijven uw aanspreekpunt voor het installatiewerk.

 

Spekschate Installatietechniek is een all-round Installatiebedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Spekschate Instalatietechniek houdt zich bezig met alle voorkomende aanleg-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden op het gebied van Gawalo (gas, water, loodgieterswerk) en elektrotechnische installaties.

 

Website

www.spekschate.com/

 

Emailadres

info@spekschate.com

 

Telefoonnummer
0570 563 642

 

Adres
De meente 16B

8121 EV ES Olst